Spring naar inhoud

Alleen voor vandaag

  • Gebed - 21 september - Gebed vergt oefening en wij moeten in gedachte houden dat vaardigheden zijn aangeleerd; mensen worden er niet mee geboren. Lees de hele tekst

Alleen voor vandaag

  • Alleen voor vandaag zal ik met mijn gedachten bij mijn herstel zijn, zal ik leven en van het leven genieten zonder drugs te gebruiken.
  • Alleen voor vandaag zal ik vertrouwen hebben in iemand bij NA die in mij gelooft en mij wil steunen tijdens mijn herstel.
  • Alleen voor vandaag zal ik een programma hebben. Ik zal proberen het te volgen naar mijn beste kunnen.
  • Alleen voor vandaag zal ik met hulp van NA proberen een beter zicht op mijn leven te krijgen.
  • Alleen voor vandaag zal ik niet bang zijn, mijn gedachten zullen bij mijn nieuwe contacten zijn, bij mensen die niet gebruiken en een nieuwe manier van leven hebben gevonden. Zolang ik volgens die manier leef, heb ik niets te vrezen.

NA-Holland

NA (Narcotics Anonymous) is een niet-commerciële gemeenschap van mannen en vrouwen voor wie drugs een ernstig probleem waren geworden. Wij zijn herstellende verslaafden die elkaar helpen clean te blijven door geregeld samen te komen. Dit is een programma met als uitgangspunt volledige onthouding van alle drugs. Het verlangen om te stoppen met gebruiken is de enige voorwaarde om lid te zijn.

NA-Holland »

Scroll Up